Aydınlı Mahallesi’ndeki CHP Tuzla İlçe Seçim İrtibat Bürosu açılışına, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul 1.Bölge Milletvekili Adayı Onursal Adıgüzel, CHP Genel Sekreteri ve İstanbul 1.Bölge Milletvekili Adayı Akif Hamza Çebi, CHP İstanbul 1.Bölge Milletvekili Adayları Hasan Uzunyayla, Mustafa Öztaşkın, Hakan Cirav, Timuçin Gültekin, Tuzla Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkan Vekili Düzgün Acar ve İlçe Yönetimi, Kadın Kolları, Gençlik Kolları ve Tuzla'da yaşayan CHP’liler katıldı.

CHP Tuzla İlçe Başkanlığı Aydınlı Seçim İrtibat Bürosu açılışında konuşan CHP İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Hasan Uzunyayla, “ Yıllardır mücadele ettiğim partimde, İlçe Başkanlığımın ardından Milletvekili Adayı olarak gösterilmekten onur duydum, bir Tuzlalı olarak Tuzlalı olmaktan her zaman gurur duyuyorum. Benim adaylığımın asıl mimarı her zaman yanımızda olan ve bizlere destek olan sizlersiniz, bir kardeşiniz, bir abiniz olarak inşallah Ankara’ da sizleri temsil etmeye gittiğimde sizlerin gurur duyması ve sizlerin vekili olarak görev yapacağım. Her zaman burada yanınızda olacağım. Bu seçim bürolarının açılmasını sağlayan, buraların ışıklarının yanmasını sağlayan, kar kış demeden gece gündüz bizler ile sokaklarda olan sizlere Kadın Kollarına, Gençlik Kollarına teşekkür ediyorum. Bugün itibariyle seçim startını buradan vermiş bulunuyoruz diyerek, hangi partiden olursa olsun herkesin kapısını çalacağız, herkes ile görüşeceğiz. Bugünden itibaren Muharrem İnce’ yi Cumhurbaşkanı yapmak için hep birlikte omuz omuza çalışacağız. Bugün burada bizleri yalnız bırakmadığınız için hepinize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Daha sonra CHP Genel Başkan Yardımcısı ve 1. Bölge Milletvekili Adayı Onursal Adıgüzel yaptığı konuşmada, “ Bugün bizim açılışımız, bugün bizim 24 Haziran Seçimleri öncesinde ki mücadelemizin başlangıcıdır. Bizi buraya toplayan hürriyet ve demokrasi hasretimizdir. Bizi buraya toplayan Partimizi iktidar yapma arzumuzdur. Tuzla Aydınlı Mahallemizden seçim çalışmamızı başlattık. Yarın kapı kapı dolaşıyoruz. Halkımızla görüşüp onları ikna ediyoruz ve artık tamam diyoruz. Hepinize çok teşekkür ediyorum” dedi.