Karadeniz müziğinin prensi Recebim, “Ben Karadenizliyim ” adlı albümü müzik marketlerde yerini aldı. Çıkardığı her albüm ile adeta gönülleri feth eden Recebim, yine çok konuşulacağa benziyor.

İlk albümünü 2004 yılında çıkaran Recebim, o tarihten bu yana milyonlarca insanın takdirini kazandı. Müzik kariyerinde “Sanada Güle Güle, Dostum, Hey Gidi Hey gibi albümleri çıkarmış ve gönüllerde taht kurmuştu.

Vatan, Ben Karadenizliyim, Narini Nanay” gibi şarkıları dillerden düşmeyen Etnik Müzik türünün sevilen ismi Recebim, en güzel şarkılarıyla yine dillerden düşmeyecek bir albüm ile müzik severlerin karşısına çıktı.
Karadeniz’in Prensi Recebim’in yeni albümü “Ben Karadenizliyim” RS Yapım etiketiyle Tüm Müzik Marketler ve Digital Platformlarda yerini aldı.  “Ben Karadenizliyim 2018 Albüm Teaser Recebim” adını verdiği albümüne ulaşmak için sosyal medya hesaplarınızdan dinleyebilir ve müzikleri indirebilirsiniz...

Recebim şarkıları listesine ulaşabileceğiniz sayfasında sanatçının sevilen eserlerini dinleyebilir, ayrıca videolarda Recebim şarkı sözlerine de ulaşabilirsiniz. Dilerseniz tarayıcınızdaki eklentiler yardımıyla Recebim şarkılarını indirebilirsiniz.