Saadet Partisi Tuzla Belediye Başkan Adayı Resul Kılıç, Tuzla Nikâh Sarayındaki aday tanıtım programında projelerini açıklayarak seçim startını verdi.Katılımın oldukça yoğun olduğu toplantıda Kılıç “İşi artık ehline vereceğiz” dedi.

Saadet Partisi’nin aday tanıtım programı Tuzla Nikah Sarayında gerçekleşti. SP 27. Dönem Milletvekili Cihangir İslam, SP Tuzla Belediye Başkan adayı Resul Kılıç, Meclis üyesi adayları ve partililerin yanı sıra, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri, mahalle muhtar adaylarının yanı sıra, Saadet Partili yöneticiler yoğun ilgi gösterdi.

Kürsüye davet edilen SP Tuzla Belediye Başkan adayı Resul Kılıç, partililere yaptığı konuşmasında, Tuzla için hazırlamış oldukları projelerin de tanıtımını yaptı.
31 Mart yerel seçimlere hazırladığı projelerini ve meclis üyesi adaylarını, Tuzla Nikâh Sarayında düzenlenen toplantıda tanıtan Başkan Adayı Resul Kılıç, partililere hitaben yaptığı konuşmasında şu sözlere yer verdi: “Mevcut partiler karşımıza tek tek çıkamadıkları için ittifakla çifter çifter çıkmaktadırlar. Ama biz bu seçimlerde başarıya ulaşacağız. İş başına geçtiğimizde de dürüst, şeffaf bir yönetim anlayışı sergileyeceğiz. İşi ehline vereceğiz” dedi.

Kılıç’ın konuşmanın ardından program, ilçe teşkilatınca yapılan istişareler sonucu belirlenen Meclis üyesi adaylarının basına tanıtılmasıyla devam etti. Toplu fotoğraf çekimleriyle son buldu.

Haberin geniş detaylarını Tuzla İstanbul Gazetesi’nin yeni sayısında okuyabilirsiniz…