Tuzla Belediyesi Yaşlılar Merkezi’nin misafirleri ile Kadın Kent Gönüllüleri, hep birlikte atkı, bere ve eldiven ördü. El emeği, göz nuru ürünler, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın eşi Dr. Fatma Yazıcı ve emeği geçenler tarafından Bingöl’deki 50 ilkokul ve ortaokul öğrencisine gönderildi.
Tuzla Belediyesi Yaşlılar Merkezi misafirleri, günlük faaliyetleri kapsamında Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı’na gönüllü destek veren Kadın Kent Gönüllüleri ile birlikte atkı, bere ve eldiven ördü. Kadın Kent Gönülleri ve büyüklerimiz tarafından el emeği, göz nuru ile örülen atkı, bere ve eldivenler Bingöl’ün Adaklı ilçesinde Karaçubuk Köyü ilkokulu ve ortaokulunda 50 öğrenciye gönderildi. 6-14 yaş aralığındaki 50 öğrenciye hazırlanan örgüleri, yine büyüklerimiz ve Kadın Kent Gönüllüleri tarafından paketlendi. Büyüklerimiz, hazırladıkları paketlere mesajlarını da ekledi. Sevim Erçetin’in “Sevgili Kızım Narin. Ben 87 yaşında bir babaanneneyim. Senin için özenle ördüğüm atkı ve bereyi güle güle giy. Seni Allah’a emanet ediyorum. Gözlerinden öpüyorum” notu duygusal anlar yaşattı.

Bizi Çok Mutlu Eden Bir Proje Oldu
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın eşi Dr. Fatma Yazıcı, minik yüreklerin kalplerini ısıtan hediyeler için büyüklerimize ve gönüllülere teşekkür etti. Dr. Fatma Yazıcı, “Biz yaşlılar ile genç kuşağı birleştirici bir proje yapmak istedik. Yaşlılarımız da çok büyük bir hevesle kabul ettiler. Gençlerimiz, çocuklarımız için neler yapabiliriz diye düşündük. Onlara atkı, bere ve eldiven örebileceklerini söylediler. Biz de yaşlılarımıza, çınarlarımıza seve seve katkıda bulunmak istedik. Onların emeğine destek vererek bu birlikteliği sağlamış olduk. Üstelik paketlere kendi içlerinden gelen yazıları da yazdılar. Bizi çok mutlu eden bir proje oldu” dedi.