Tuzla Belediyesi 2. Genç Gönüllüler Ligi’nde gruplar halinde iyilik için yarışan 350 genç, Tuzla Marina’da Color Up Festivali düzenledi. Festival kapsamında renkli görüntüler veren gençler, ardından Viasea Tema Park ve Akvaryumda gönüllerince eğlendi.
Tuzla Belediyesi tarafından düzenlenen ve 2.si 13 Şubat’ta başlayan Genç Gönüllüler Ligi, sosyal sorumluluk taşıyan gençlerin iyilik projeleri ile devam ediyor. “Takımını Kur, İyilik Yap” temasıyla lige katılan gençler, bu kez renkli ve bir o kadar eğlenceli bir organizasyonda bir araya geldi. Gönüllü faaliyetleri ile iyilik için yarışan gençler, finale sayılı günler kala bu kez Tuzla Marina’da Color Up Festivali düzenledi. Festival kapsamında renkli görüntüler veren gençler, ardından Viasea Tema Park ve Akvaryumda gönüllerince eğlendi.
Gençler, Tuzla ve Çevresinde İyilik Çemberi Kurdu
Gençlerle festivale katılan Tuzla Belediyesi Başkan Yardımcısı Dr. Turgut Özcan, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın önderliğinde Tuzla ve çevresinde iyilik çemberi kuran, milli ve manevi değerlerimize sahip çıkan gençlere teşekkür etti.
Color Up Festivali görüntüleri, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı ve Tuzla Belediyesi Gençlik Merkezi etiketleriyle hit olup Türkiye Instagram ana sayfasında yer aldı, sosyal medyada da adından söz ettirdi.