AK Parti Tuzla Belediyesi Başkan Yardımcılarından Ahmet Çabuk, görevine veda etti.

Tuzla Belediyesinde 3 dönemdir belediye başkan yardımcılığı görevini sürdüren Ahmet Çabuk, görevini bir başka arkadaşına devir edecek. Ahmet Çabuk, sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak “Uzun süredir görev yaptığı başkan yardımcılığı görevini tamamladığını belirterek, akıllarda kalacak ilginç detaylara da imza attı.

Ahmet çabuk’un şahsına ait sosyal medya hesabından yayınladığı o yazı;

Saygıdeğer dostlarım, kıymetli arkadaşlarım;
10 Yıldır sürdürmüş olduğum Tuzla Belediye Başkan Yardımcılığı görevimi tamamlamış bulunmaktayım. Bundan sonraki süreçte meclis üyeliği görevimi en iyi şekilde yerine getirmek için elimden geleni yapmaya gayret edeceğim. Tuzlanın ve Tuzlasporun lig atlamasında ailem dediğim Tuzla Belediyesinde görev yapan arkadaşlarımla çok şey başardık. Bu süreçteki bana olan güven ve vermiş olduğu sorumluluktan dolayı kıymetli başkanım Dr. Şadi Yazıcı beye teşekkür ediyorum.18 Yıllık dava ve yol arkadaşlığımızda her hangi bir kırgınlığın olmadığını ve olmayacağını herkesin bilmesini isterim.
AK Parti kurulduğundan bu tarafa, kurucu ilçe yönetim kurulu üyeliği,ilçe başkan yardımcılığı,3 dönem ilçe, iki dönem ibb meclis üyeliği,meclis başkanlığı,encümen başkanlığı,imar ve bütçe komisyon başkanlıkları,en büyük onur ve gurur duyacağım 45 bini aşkın üyesi olan Akparti’min 1 Nolu parti üyesi olmam benim için çok değerli olan şeylerdir.Dava insanı olmak kişilerin yapmış olduğu hatalara bakarak davana küsmemeyi gerektirir.Dava insanı olmak bu gibi süreçlerde davaya zarar vermemek adına yeri geldiğinde kendinide feda etmeyi bilmen gerektiğini bilmektir.Dava insanı olmak dünyalık hesapların peşinde koşarken davana zarar vermemek gerektiğini bilmektir.
Bu görevlere gelirken Tuzlanın en akıllı bir kaç adamından biri olduğum için değil,nasip ve kader çizgisiyle geldiğimin, giderken de aynı anlayışla gittiğimin farkındayım. Bu süreçte kimin ne yaptığını, neler çevirdiğini, hangi iftiraları attığını da bildiğimi herkesin rahat olması gerektiğini de bilmenizi isterim. Alnımızın akıyla bu süreci geçirmek benim için en büyük mutluluktur. Bu uzun görev süresinde sevenlerimin de, sevmeyenlerimin de olduğunu biliyorum. Ayrıldığım için sevinenlerin olduğundan çok, üzülenlerin sayısının fazla olması benim için en büyük onurdur. Bilerek, planlayarak, sırf zarar vermek için hiç kimseyle bireysel bir hesabım olmadı ve olamaz. Kamu görevi gereği bize göre doğru, karşı tarafa göre yanlış bulunan bir çok kararlarımız olabilir. Bunların hiçbirinin kişisel hırs ve hesaptan olmadığını bilmenizi isterim. Yerim ve yurdum belli görüşmek isteyen herkesle yüz yüze görüşmek ve helâlleşmek isterim.
Sonuç itibariyle başkanımız tarafından görevlendirilen meclis üyesi arkadaşlarım, Murat Kant, İskender Karakaya, Tülay Kalav kardeşlerime başarılar diliyorum. Rabbim yardımcıları olsun.
Bundan sonraki süreçte Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde çocuğum gibi bakıp büyüttüğüm partimin ve davamın gelişmesi ve doğru işler yapması adına her türlü verilecek görevleri yerine getirmek için, durmadan yorulmadan çalışacak olduğumu da herkesin bilmesini isterim. Bu süreçte bunları yazmak istemezdim, gerek telefon, gerekse mesajlarla arayan ve soranları doğru bilgilendirmek istedim.
Saygıdeğer dostlarım;
23 Haziran seçimlerine giderken bana güvenen, beni seven herkesin dava anlayışımıza ve duruşumuza zarar vermeden bir oy daha fazla almak için seferber olmasını bekliyorum.23 Haziran seçimleriyle inşallah her şey daha güzel olacak.
Rabbim bizleri birlik ve beraberlikten ayırmasın. Her türlü fitneden muhafaza eylesin.
Beni seven sevmeyen herkesi sevgi saygı ve muhabbetle selamlıyorum.
Rabbime emanet olun.